Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2015.

"On This Earth , A Shadow Falls "

Olin tänään tyttäreni Maijan kanssa Salossa, Salon Taidemuseossa, Veturitallissa. Huippusuosittu Nick Brandtin valokuvanäyttely kutsui ja houkutti meitäkin. Olen aina tykännyt älyttömän paljon elefanteista. Olen nähnyt heitä eläintarhassa ja sirkuksessa mutta en koskaan Afrikassa tai Intiassa, jossa he oikeasti asuvat ja elävät. Onneksi meillä on maailmassa ihmisiä joilla on iso, iso sydän, ja jotka rakastavat eläimiä, ja vielä tekevät niiden hyväksi paljon!! Tässä teille hieman tietoa Nick Brandtista ja muutamia kuvia elefanteista. Näyttelyssä on upeita, koskettavia kuvia myös muista uhanalaisista eläimistä. En tiennyt, että Nick on tehnyt Michael Jacksonin niin puhuttelevan, upean, koskettavan, lohduttomankin videon " Earth Song."

yksi pieni elefantti marssii näin, aurinkoista tietä eteenpäin...

Olen huomenna menossa tyttäreni kanssa Salon Veturitalliin, taidemuseoon katsomaan NICK BRANDTIN mustavalkoista valokuvanäyttelyä uhanalaisista eläimistä: "On This Earth " Nuo hellyttävät ihanat elefantit ovat aina ihastuttaneet minua olemuksellaan, viisaudellaan, koollaan.. Mieleeni palautuu, kuinka elefantit veivät ihmisiä vuorelle Thaimaassa, tsunamin alta. Olen itkenyt monet itkut elefanttien puolesta, kun ymmärtämättömät, julmat ihmiset ovat ryöstäneet heiltä syöksyhampaita. Ihmisen ahneus on riittämätöntä, selittämätöntä, anteeksiantamatonta! Ylimmäinen elefantti: Olen maalannut sen akryyleillä paperille. Se on 85x70 cm. Mietin vielä taustaa. Tykkään kyllä, mutta toisaalta haluaisin tummentaa sen vahvasti? Mietin... Alemmat elefantit ovat kuvia alkuperäisestä. Olen Picasalla muutanut heidän värimaailmaansa. Etenkin keskimmäisestä tykkään!!!

Onnistui !!!

Olin juuri aloittamassa uutta blogia, koska en ole onnistunut laittamaan enään tähän blogiini kuviani. Kirjoitin uuteen "Taidekirjani"-blogiin ensimmäisen postauksen tänään. Ajattelin vielä kerran kuitenkin kokeilla, pitkästä aikaa, jospa nyt onnistuisin saamaan tänne "virtaukseen " kuviani... Ja se onnistukin!!! Toistaiseksi jatkan tätä vanhaa blogiani, samalla mallilla, samalla sielun energialla..jos vain kaikki sujuisi , kuten ennenkin. Tervetuloa kaikki te entiset ja uudet lukijani <3